Patientia

Changes like the autumn sky. It brings with it, the sea breeze. A glass of ruby red dress. ripe red fruit aromas, morello cherry, cherry eaten under a summer tree and plum, the sweet, the one with its juice you dirty your hands, then the haematic almost carnal, imperceptible nuances animals. both mineral, arrogant and brash savory, pepper, leather and the smell of fireplace on Sunday. Light fumè. He hides his shyness, becoming good brazenly. An irreverent pinch, elegant tannins, vibrant and strong. round body, no gleaning. a vibrating glass of joy, passion and strength.
The enologist Claudia Agrifani those who know her, finds her in every single drop of this wine. “Patientia” cantinamena, Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% cultivated with organic method.

Cambia come il cielo d’autunno. Porta con se la brezza del mare. un calice di rosso rubino vestito. Profumi di frutta rossa matura, la marasca, la ciliegia mangiata sotto un albero d’estate e la prugna, quella dolce, quella che con il suo succo ti sporca le mani, poi l’ematico quasi carnale, impercettibili nuance animali. tanto minerale, sapido prepotente e sfacciato, pepe, cuoio e l’odore del camino della domenica. Leggero fumè. Nasconde la sua timidezza, diventando sfacciatamente buono. Un pizzico irriverente, dai tannini eleganti, vibrante e forte. corpo rotondo, nessuna spigolatura. un calice vibrante di gioia, passione e forza.
L’enologa Claudia Agrifani @agrifanic chi la conosce, la ritrova in ogni singola goccia di questo vino.”Patientia” Cantinamena, Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% coltivate con metodo Biologico.

Related Post

Lascia un commento